Risskov Travel Partner

Vi indfrier drømmene om en rejse Down Under. Hvem drømmer ikke om at opleve den fascinerende og afvekslende natur i bil eller motorhome som New Zealand byder på? Vi hjælper med at arrangere den rejse der lige netop passer til jer.

Contact Us

About

Vi er specialister i rejser til New Zealand, og vores kataloger og hjemmeside er fyldt med ideer og inspiration til, hvad du kan opleve på rejser i New Zealand - og vi har selv prøvet det mest af det, vi foreslår. Så om du vil på rejse med dansk rejseleder, udforske New Zealand i motorhome, flyve over en gletcher eller noget helt andet, så kan vi hjælpe jer.

Read more

Få inspiration på www.risskov.com eller ring på 70 22 66 00. I er er også meget velkommen til at komme forbi og få en snak om rejsen til New Zealand.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre rejsen til New Zealand uforglemmelig.

Close

Visit our website

Map

Get directions

Physical address

Risskov Travel Partner, Østergade 10 - 8900 Randers | St. Kongensgade 62 - 1264 København K, Randers and Copenhagen, Arhus, Denmark.

Contact Us

The content on this page was created by Risskov Travel Partner

This website helps visitors connect with providers of great New Zealand tourism experiences. It is not intended to give any assurance that any particular provider meets certain quality standards or legal obligations. Please contact this business for more information. See also: newzealand.com terms of use.