Risskov Travel Partner

Vi indfrier drømmene om en rejse Down Under. Hvem drømmer ikke om at opleve den fascinerende og afvekslende natur i bil eller motorhome som New Zealand byder på? Vi hjælper med at arrangere den rejse der lige netop passer til jer.

Comunícate con nosotros

Acerca de

Vi er specialister i rejser til New Zealand, og vores kataloger og hjemmeside er fyldt med ideer og inspiration til, hvad du kan opleve på rejser i New Zealand - og vi har selv prøvet det mest af det, vi foreslår. Så om du vil på rejse med dansk rejseleder, udforske New Zealand i motorhome, flyve over en gletcher eller noget helt andet, så kan vi hjælpe jer.

Leer más

Få inspiration på www.risskov.com eller ring på 70 22 66 00. I er er også meget velkommen til at komme forbi og få en snak om rejsen til New Zealand.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre rejsen til New Zealand uforglemmelig.

Cerrar

Visitar nuestro sitio web

Mapa

[getdirections]

Dirección física

Risskov Travel Partner, Østergade 10 - 8900 Randers | St. Kongensgade 62 - 1264 København K, Randers and Copenhagen, Arhus, Denmark.

Comunícate con nosotros

El contenido de esta página ha sido creado por Risskov Travel Partner

Este sitio web ayuda a los visitantes a conectar con proveedores de fabulosas experiencias turísticas en Nueva Zelanda. Su objetivo no es dar garantías de que los proveedores individuales cumplan con determinados estándares de calidad o normativas legales. Póngase en contacto con el negocio para obtener más información. Consulte también: newzealand.com Términos de uso.