Risskov Travel Partner

Vi indfrier drømmene om en rejse Down Under. Hvem drømmer ikke om at opleve den fascinerende og afvekslende natur i bil eller motorhome som New Zealand byder på? Vi hjælper med at arrangere den rejse der lige netop passer til jer.

Kontaktieren Sie uns

Über uns

Vi er specialister i rejser til New Zealand, og vores kataloger og hjemmeside er fyldt med ideer og inspiration til, hvad du kan opleve på rejser i New Zealand - og vi har selv prøvet det mest af det, vi foreslår. Så om du vil på rejse med dansk rejseleder, udforske New Zealand i motorhome, flyve over en gletcher eller noget helt andet, så kan vi hjælpe jer.

Mehr lesen

Få inspiration på www.risskov.com eller ring på 70 22 66 00. I er er også meget velkommen til at komme forbi og få en snak om rejsen til New Zealand.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at gøre rejsen til New Zealand uforglemmelig.

Schließen

Besuchen Sie unsere Website

Landkarte

[getdirections]

Adresse

Risskov Travel Partner, Østergade 10 - 8900 Randers | St. Kongensgade 62 - 1264 København K, Randers and Copenhagen, Arhus, Denmark.

Kontaktieren Sie uns

Die Inhalte auf dieser Seite wurden erstellt von Risskov Travel Partner

Diese Website stellt Informationen über Tourismusanbieter in Neuseeland zusammen. Es wird nicht gewährleistet, dass die Anbieter bestimmte Qualitätsstandards oder Rechtsvorschriften einhalten. Sollten Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte direkt an das Unternehmen. Weitere Informationen: newzealand.com Nutzungsbedingungen.