Mineraal baden van Rotorua

Met uitzicht op Lake Rotorua, kunt u zich helemaal ontspannen in de warme mineraal baden van Polynesian Spa.

 

Met uitzicht op Lake Rotorua, kunt u zich helemaal ontspannen in de warme mineraal baden van Polynesian Spa. Kijk naar de heuvels in de verte en mijmer over dit rustige vulkanische landschap dat in vroegere tijden niet zo vredig was. Wolken van stoom, door hete bronnen diep onder de oppervlakte van het water, creëren een magisch uitzicht op het meer.

Meer dan 130 jaar zijn bezoekers naar deze plaats gekomen om met het unieke geothermische en therapeutische water kennis te maken. Twee soorten van mineraal water vullen de 26 baden in Polynesian Spa.

Bezoekers met vermoeide spieren en rheumatische pijn voelen zich vaak beter door het geneeskrachtige water van de Priest Bron. De priest bron is vernoemd naar een Katholieke Priest (Father Mahoney) die in 1800 beweerde, nadat hij in het water gezwommen had, door de unieke zuurgraad van het mineraal water te zijn genezen van zijn Rheuma en Arthritis.

Het alkalische water van de Rachael Bron is beroemd door de antiseptische werking van natriumsilicaat dat zeer aangenaam is voor de huid. Een oud lokaal geloof zegt dat zwemmen in het Rachael Bron water eindeloze schoonheid brengt!

U kunt kiezen tussen vier zwem gedeelten: luxe baden, baden alleen voor volwassenen, familie baden, of privé baden.

En natuurlijk om optimaal te genieten is er een ruime keuze van spa-behandeling mogelijk (reserveren is noodzakelijk)

Door lezers van de Conde Nast Traveller 2011 Magazine is Spa gekozen in de Wereld Top 10.

Bij professionele gekwalificeerde therapeuten bent u in goede handen.


Product: mineraal baden en spa-behandelingen
Extra: Cafe en Spa Essentials Store
openings tijden: 8.00 tot 23.00 iedere dag (laatste toegang 22:15)
Spa massages en behandelingen: 10.00 tot 19.00 elke dag.
Locatie: 1000 Hinemoa Street, Rotorua. Naast het Millennium Hotel en Sudima Hotel. Centrale locatie, slechts 5 min lopen van het stad centrum.

 

Artículo de

  • Teléfono
  • Reserva ahora
  • Visitar nuestro sitio web