ALOTT Travel

ALOTT tilbyder danske unge muligheden for at opleve New Zealands skønhed ved enten at udforske det på et Working Holiday, som del af en familie på en gård eller som praktikant i en professionel virksomhed. Fantastiske oplevelser i Hobittens land.

Acerca de

- WORK AND TRAVEL med al den support, du har brug for på din rejse.
Jobservice, 24 timers nødnummer, og et stort netværk.
- PRE PLACEMENT kend dit job før afrejse. F.eks. lønnede jobs i ski resorts eller erfaring på den sjove måde med arbejde i receptionen på vandrehjem.
- FARM ophold ved en venlig New Zealandsk værtsfamilie på landet og oplev livet på en rigtig gård. Vild med heste? Så er dette lige noget for dig!
- PROFESSIONEL Praktikophold er tilgængelig i alle større byer i New Zealand. Lad os vide, hvad din skole kræver og hvad du ønsker, og vi vil skræddersy en praktikplads til dig.
- KIWI BIRD LOVER? Så kan vi placere dig i skønt naturbevarelsesprojekt, hvor du kan hjælpe den charmerende fugle - der ikke kan flyve!

Visitar nuestro sitio web

Dirección física

Sankt Jorgens Gade 18, Sonderborg, Denmark.

El contenido de esta página ha sido creado por ALOTT Travel

Este sitio web ayuda a los visitantes a conectar con proveedores de fabulosas experiencias turísticas en Nueva Zelanda. Su objetivo no es dar garantías de que los proveedores individuales cumplan con determinados estándares de calidad o normativas legales. Póngase en contacto con el negocio para obtener más información. Consulte también: newzealand.com Términos de uso.