Söderhavsresor

Söderhavsresor är en researrangör som är specialiserad på Nya Zeeland, Australien och Stilla havet. Söderhavsresors resespecialister besöker Nya Zeeland regelbundet.

Acerca de

Söderhavsresor är en arrangör där vi fokuserar på specialistkunskap. Vi bokar hotell, hyrbilar, husbilar, tåg, paketresor, flygbiljetter och kompletta arrangemang till både individuella resenärer och grupper. Vår filosofi är att arbeta för att ni ska få en så prisvärd resa som möjligt och mindre, personliga och charmiga hotell används oftast framför större hotellkedjor. Vi som arbetar här reser regelbundet till Nya Zeeland. Vi satsar på hög kunskap om våra destinationer för att erbjuda er de bästa priserna, unika upplevelser och högsta service. Allt för att er resa ska bli så bra som möjligt och för att säkerställa att ni får den resa som ni vill ha. Oavsett ålder, budget eller intresse har vi resan som passar er.

Visitar nuestro sitio web

Dirección física

Söderhavsresor, Stortorget 2, Helsingborg, Helsingborg, Sweden.

Apoyo lingüístico

  Escrito Hablado
Swedish YES YES

El contenido de esta página ha sido creado por Söderhavsresor

Este sitio web ayuda a los visitantes a conectar con proveedores de fabulosas experiencias turísticas en Nueva Zelanda. Su objetivo no es dar garantías de que los proveedores individuales cumplan con determinados estándares de calidad o normativas legales. Póngase en contacto con el negocio para obtener más información. Consulte también: newzealand.com Términos de uso.