tooku

tooku werkt samen met jou je reis naar Nieuw-Zeeland uit. Met passie en plezier helpen wij je verder bij je tooku reis.

Acerca de

tooku is het Japanse woord voor ver weg. Dat is waar wij je naartoe willen brengen. Ver weg, letterlijk. Wij houden van exotische locaties, wij kijken graag achter de horizon, naar de andere kant van de oceaan.

Maar ook figuurlijk willen wij jullie ver weg brengen. Ver weg van gewone dagdagelijkse dingen, naar een andere wereld. Hoe die ver weg eruit ziet, vullen jullie zelf in. Ontspanning voor de ene, avontuur en ontdekking voor de andere. Zelf het heft in handen nemen, carte blanche of samen aan de slag gaan: het kan allemaal.

Interesse om met tooku naar Nieuw-Zeeland te trekken? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, we helpen je met plezier en passie verder bij het uitstippelen van jouw tooku reis.

Visitar nuestro sitio web

Dirección física

Hessenstraatje 25, Antwerpen, Belgium.

Apoyo lingüístico

  Escrito Hablado
Dutch YES YES

El contenido de esta página ha sido creado por tooku

Este sitio web ayuda a los visitantes a conectar con proveedores de fabulosas experiencias turísticas en Nueva Zelanda. Su objetivo no es dar garantías de que los proveedores individuales cumplan con determinados estándares de calidad o normativas legales. Póngase en contacto con el negocio para obtener más información. Consulte también: newzealand.com Términos de uso.