Walkabout Australia & New Zealand

Walkabout is specialistisch reisbureau en we bieden o.a. auto- en camper en groepsreizen aan in Nieuw Zeeland evenals compleet op maat samengestelde reizen.

Comunícate con nosotros

Acerca de

Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld. Zie voor meer informatie en een aantal voorbeeldreizen, autohuur, camperhuur, etc www.walkabout.nl

Leer más


Advies en planning van je reis
Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Australië of Nieuw Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië en Nieuw Zeeland loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!

Cerrar

Visitar nuestro sitio web

Mapa

[getdirections]

Dirección física

Walkabout Australia & New Zealand, Laan van Meerdervoort 672, The Hague, Zuid-Holland, 2564 AL, Netherlands.

Apoyo lingüístico

  Escrito Hablado
Dutch NO YES
Dutch YES YES

Comunícate con nosotros

El contenido de esta página ha sido creado por Walkabout Australia & New Zealand

Este sitio web ayuda a los visitantes a conectar con proveedores de fabulosas experiencias turísticas en Nueva Zelanda. Su objetivo no es dar garantías de que los proveedores individuales cumplan con determinados estándares de calidad o normativas legales. Póngase en contacto con el negocio para obtener más información. Consulte también: newzealand.com Términos de uso.