Camping Tours in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een waar kampeer paradijs! Dit artikel is een goede introductie op het kamperen in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor kampeerders, het land heeft veel mooie campings op prachtige locaties.

Je kunt kiezen uit veel verschillende campings in Nieuw-Zeeland. De mooiste en beste campings zijn vaak aangesloten bij het Department of Conservation ( DOC ). Deze campings bevinden zich meestal naast meren en bergen of aan zee .

De meeste van de 120 aangesloten campings beschikken tevens over stromend koud water, toiletten en kampvuur mogelijkheden. Deze campings zijn onder het motto van "back to basics" aan te bevelen voor alle natuurliefhebbers. Er zijn ook campings beschikbaar met luxere slaapmogelijkheden zoals bungalows, hutten met de daarbij horende luxe voorzieningen (toiletten , douche, keuken etc.).

De DOC campings zijn aangelegd op de mooiste plekjes in Nieuw-Zeeland . En wat is er mooier dan wakker te worden bij een opkomende zon waarbij het ochtendgloren langs de bergen glijdt en vervolgens te genieten van een lekker ontbijt met  uitzicht op gletsjermeren . Kijk  hier voor meer info.

Voor degenen die meer luxe zoeken is er een uitstekend aanbod aan motor-kampen en vakantieparken. Faciliteiten zijn hier over het algemeen van een hoge standaard - gemeenschappelijke keukens , een eetgedeelte, een tv-kamer , slaaphutten en plaatsen voor campers met stroomaansluiting. Je kunt meer informatie over de meest populaire locaties vinden via de volgende links:

http://www.top10.co.nz 
http://www.holidayparks.co.nz
http://www.nzcamping.co.nz 

Als je het kamperen wilt combineren met onder andere wandelingen , activiteiten en fietstochten dan kun je eens kijken naar de tours die Flying Kiwi Adventure Tours aanbiedt. Flying Kiwi heeft vele prijzen gewonnen voor haar tours die de reizigers " buiten de toeristische route" nemen met overnachtingen op verschillende campings in de wildernis en in vakantieparken . De tochten zijn inclusief heerlijk eten,, accommodatie en vervoer. Een uitstekende optie dus voor de op outdoor en avontuur gerichtte reiziger . Meer informatie hierover kun je vinden op de Flying Kiwi new zealand adveture tours website.

Article by

  • Phone
  • Book now
  • Visit our website