Singles downUnder

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen.

Contact Us

About

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen. Een unieke, 27-dagen durende reis waarop onze inheemse gidsen u meenemen van het prachtige noorden naar het intrigerende zuiden. Van Auckland tot aan de definitieve bestemming Christchurch. Een route waarop u de meest markante en schilderachtige plekjes van Nieuw-Zeeland zult betreden. Waarop u ingewijd wordt in de geschiedenis en culturele gebruiken van de inheemse bevolking. Als enige reisorganisatie is het Singles downUnder gegund unieke en voor de meeste toeristen ontoegankelijke plekken te mogen betreden onder leiding van Maori deskundigen. Plaatsen die op geen enkele bekende reisroute worden beschreven noch toegankelijk zijn. Ervaringen die nog geen enkele toerist heeft mogen meemaken. Leer Nieuw Zeeland kennen door de ogen van de inheemse bevolking. Laat u onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van Nieuw Zeeland: het land dat wordt beschouwd als ‘eigendom van de goden.’

Visit our website

Map

Get directions

Physical address

Singles downUnder, Postbus 185, Loosdrecht, Noord-Holland, 1230 AD, Netherlands.

Language support

  Written Spoken
Dutch NO YES

Contact Us

The content on this page was created by Singles downUnder

This website helps visitors connect with providers of great New Zealand tourism experiences. It is not intended to give any assurance that any particular provider meets certain quality standards or legal obligations. Please contact this business for more information. See also: newzealand.com terms of use.