Singles downUnder

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen.

Kontaktieren Sie uns

Über uns

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen. Een unieke, 27-dagen durende reis waarop onze inheemse gidsen u meenemen van het prachtige noorden naar het intrigerende zuiden. Van Auckland tot aan de definitieve bestemming Christchurch. Een route waarop u de meest markante en schilderachtige plekjes van Nieuw-Zeeland zult betreden. Waarop u ingewijd wordt in de geschiedenis en culturele gebruiken van de inheemse bevolking. Als enige reisorganisatie is het Singles downUnder gegund unieke en voor de meeste toeristen ontoegankelijke plekken te mogen betreden onder leiding van Maori deskundigen. Plaatsen die op geen enkele bekende reisroute worden beschreven noch toegankelijk zijn. Ervaringen die nog geen enkele toerist heeft mogen meemaken. Leer Nieuw Zeeland kennen door de ogen van de inheemse bevolking. Laat u onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van Nieuw Zeeland: het land dat wordt beschouwd als ‘eigendom van de goden.’

Besuchen Sie unsere Website

Landkarte

[getdirections]

Adresse

Singles downUnder, Postbus 185, Loosdrecht, Noord-Holland, 1230 AD, Netherlands.

Sprachen Service

  Verfasst Gesprochen
Dutch NO YES

Kontaktieren Sie uns

Die Inhalte auf dieser Seite wurden erstellt von Singles downUnder

Diese Website stellt Informationen über Tourismusanbieter in Neuseeland zusammen. Es wird nicht gewährleistet, dass die Anbieter bestimmte Qualitätsstandards oder Rechtsvorschriften einhalten. Sollten Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte direkt an das Unternehmen. Weitere Informationen: newzealand.com Nutzungsbedingungen.