Walkabout Australia & New Zealand

Walkabout is specialistisch reisbureau en we bieden o.a. auto- en camper en groepsreizen aan in Nieuw Zeeland evenals compleet op maat samengestelde reizen.

Kontaktieren Sie uns

Über uns

Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld. Zie voor meer informatie en een aantal voorbeeldreizen, autohuur, camperhuur, etc www.walkabout.nl

Mehr lesen


Advies en planning van je reis
Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Australië of Nieuw Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië en Nieuw Zeeland loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!

Schließen

Besuchen Sie unsere Website

Landkarte

[getdirections]

Adresse

Walkabout Australia & New Zealand, Laan van Meerdervoort 672, The Hague, Zuid-Holland, 2564 AL, Netherlands.

Sprachen Service

  Verfasst Gesprochen
Dutch NO YES
Dutch YES YES

Kontaktieren Sie uns

Die Inhalte auf dieser Seite wurden erstellt von Walkabout Australia & New Zealand

Diese Website stellt Informationen über Tourismusanbieter in Neuseeland zusammen. Es wird nicht gewährleistet, dass die Anbieter bestimmte Qualitätsstandards oder Rechtsvorschriften einhalten. Sollten Sie Fragen haben, wenden Sie sich bitte direkt an das Unternehmen. Weitere Informationen: newzealand.com Nutzungsbedingungen.