Singles downUnder

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen.

Hubungi Kami

Tentang

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen. Een unieke, 27-dagen durende reis waarop onze inheemse gidsen u meenemen van het prachtige noorden naar het intrigerende zuiden. Van Auckland tot aan de definitieve bestemming Christchurch. Een route waarop u de meest markante en schilderachtige plekjes van Nieuw-Zeeland zult betreden. Waarop u ingewijd wordt in de geschiedenis en culturele gebruiken van de inheemse bevolking. Als enige reisorganisatie is het Singles downUnder gegund unieke en voor de meeste toeristen ontoegankelijke plekken te mogen betreden onder leiding van Maori deskundigen. Plaatsen die op geen enkele bekende reisroute worden beschreven noch toegankelijk zijn. Ervaringen die nog geen enkele toerist heeft mogen meemaken. Leer Nieuw Zeeland kennen door de ogen van de inheemse bevolking. Laat u onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van Nieuw Zeeland: het land dat wordt beschouwd als ‘eigendom van de goden.’

Kunjungi situs web kami

Peta

[getdirections]

Alamat

Singles downUnder, Postbus 185, Loosdrecht, Noord-Holland, 1230 AD, Netherlands.

Dukungan bahasa

  Tulisan Lisan
Dutch NO YES

Hubungi Kami

Konten pada halaman ini dibuat oleh Singles downUnder

Situs web ini membantu pengunjung untuk terhubung dengan penyedia pengalaman wisata Selandia Baru yang memikat. Situs ini tidak bermaksud memberikan jaminan apa pun bahwa penyedia tertentu memenuhi standar kualitas atau kewajiban hukum tertentu. Silakan hubungi bisnis ini untuk informasi lebih lanjut. Lihat juga: newzealand.com Ketentuan penggunaan.