Geniet van Nieuw-Zeeland’s geweldige buitenleven

Nieuw-Zeeland , als een van de meest recent bevolkte landen op de planeet, is een typisch ‘outdoor’ land.

Er zijn prachtige landschappen varierend van gouden stranden tot aan de besneeuwde bergen en het thermische wonderland - Nieuw-Zeeland heeft het allemaal.

Hoewel de steden relatief nieuw zijn , en erg interessant om te bezoeken , zou het een schande zijn als je er niet gaat camperen. De grote varieties aan campings zijn vooral tot stand gebracht door de DOC ( Department of Conservation ). In Nieuw-Zeeland  kun je overnachten naast de beroemde meren ( Pukaki , Tekapo , Wanaka ) , op een strand ( legaal! ) , in een nationaal park ( Abel Taman , Tongariro , Fiordland ) of in het midden van de bergen , waar je wakker wordt met een adembenemend uitzicht. En dat letterlijk elke ochtend.

Gedurende de dag , biedt het land een enorm scala aan activiteiten in de buitenlucht: het verkennen van de vele spectaculaire wandelpaden, een aantal daarvan zijn wereldberoemd,  zoals de Tongariro Crossing. Ook kun je op de fiets de NZ -fietsroutes nemen om te genieten van een fantastisch uitzicht. Je kunt er gemakkelijk fietsen en er is weinig verkeer . Er is een hele reeks van prachtige activiteiten die NZ te bieden heeft. Je kan er van alles proberen , van een rustige rit te paard of culturele Maori show tot de sensatie van een skydive , een bungee jump of de unieke ervaring om met wilde dolfijnen te zwemmen.

Nieuw-Zeeland is zeker weten een ‘outdoor’ utopie , en een van de makkelijkste manieren om het land te verkennen is door te reizen met een touroperator met de bus. Trips aangeboden door Flying Kiwi, het enige tourbedrijf in Nieuw-Zeeland  dat in National Geographic vermeld als een van de "Best Adventure Travel Companies” op aarde.  Door met een tour te reizen bespaar je tijd en geld. Flying kiwi is een toer inclusief eten , accommodatie , de ferry overtocht en nog veel meer. Daarbij kun hoef je niet zelf te rijden en zorgt de tourguide er voor dat alles terplekke voor je geregeld is. Hierdoor is er de grootste kans om het beste uit het buitenleven van Nieuw-Zeeland te halen! Reis 3-28 dagen rondom Nieuw-Zeeland afgewisseld door stukken op de optionele fiets of met de bus. 's Nachts kamperen in een prachtig landschap, prachtige wandelroutes en andere outdoor activiteiten die je buiten de normale toeristische route nemen. Je vindt meer informatie op de website van  Flying Kiwi Adventure Tours.

Article by

  • Phone
  • Book now
  • Visit our website

Related tags