Top 5 Activiteiten in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een paradijs voor avonturen en activiteiten. Het volgende artikel geeft een inleiding tot 5 "must-do"-activiteiten in Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland is terecht beroemd als het avonturencentrum van de wereld. Hieronder vindt je 5 van de top activiteiten te doen tijdens jouw verblijf in Nieuw-Zeeland.

Top 5 activiteiten om te proberen in Nieuw-Zeeland

5e plaats:
Nummer 5 gaat naar het kajakken in het Abel Tasman National Park. Het park staat bekend om zijn spectaculaire landschap met geheime watervallen, vele baaien, kleine eilandjes en gouden stranden. Met een kajaktour kun je alle geheime baaien en de beste plekken te bereiken. Met een picknick op een afgelegen strand maakt het de tour tot een onvergetelijke ervaring.

4e plaats:
De vierde plaats gaat naar bungee jumpen in Queenstown. Een unieke adrenaline rush! Er zijn veel mogelijkheden om te bungeejumpen in Nieuw-Zeeland, maar in Queenstown heb je een ruime keuze uit verschillende soorten sprongen. De Kawarau Bridge Bungy is 's werelds eerste bungy, op een hoogte van 43 meter - springen van een brug en met uitzicht op de canyon en de rivier beneden. Vervolgens is er de legendarische Nevis Bungy, de hoogste in Queenstown op 134m en 8,5 seconden vrije val. Ook is er de Ledge Bungy, met een prachtig panoramisch uitzicht over Queenstown en Lake Wakatipu met de optie om een nachtsprong te doen. Voor degenen een sprong niet aandurven  is er de Canyon Swing in Queenstown - 109 m hoog, 60m vrije val, 200m swing - een ander soort sprong met een zachte landing en een geweldige swing tussen twee kliffen.

3e plaats:
Op de derde plaats is de  Tongariro National Park beland. De ééndaagse wandeling genaamsd  Tongariro Alpine Crossing is een prachtige wandeling door de indrukwekkende vulkanische landschappen van Nieuw-Zeeland. Een mooie wandeling langs stomende kraters en smaragdgroene meren met een prachtig uitzicht over actieve vulkanen. Een opmerkelijke wandeling en beoordeeld als een van de beste op ééndagswandelingen in de wereld!

2e plaats:
De tweede plaats is in de zee. Het mooie Kaikoura op het zuidereiland biedt de unieke mogelijkheid om te zwemmen met wilde dolfijnen. Compleet geregeld met wetsuit en snorkelspullen bent je klaar voor de open zee. Zodra een "pod" is waargenomen, heb je de kans om te zwemmen met deze prachtige dieren in een goed beheerde en natuurlijke omgeving. De Dusky Dolfijnen zijn te vinden in grote pods van 200 dolfijnen in Kaikoura. Een uitstekende gelegenheid om de elegante dieren bewonderen in hun natuurlijke omgeving.

1ste plaats:
En de nummer 1 plek gaat naar Skydive Abel Tasman. De ultieme kick! Sprongen die oplopen tot 16.000 ft. Het panoramische uitzicht over de Abel Tasman National Park en het turquoise water zijn adembenemend. Je kunt de  West kust zien, de Farewell Spit, en de hoogste bergtoppen van het Noordereiland. Met maximaal 70 seconden vrije val is de parachutesprong een onvergetelijke ervaring.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze activiteiten of andere avontuur-, wandel of fiets-activiteiten bekijk dan de geweldige trips aangeboden door Flying Kiwi adventure tours die alle van de in dit artikel genoemde activiteiten aanbieden.

Article by

  • Phone
  • Book now
  • Visit our website