Dreamlines Netherlands B.V.

Dreamlines is het grootste online portal om cruises te boeken. Door het ruime aanbod van meer dan 30.000 cruises en de expertise van onze cruise experts, vinden wij altijd uw droomcruise!

Contact Us

About

Dreamlines is de snelstgroeiende cruisespecialist van Nederland en toonaangevend met het grootste aanbod van rederijen tegen de beste prijzen. Op DREAMLINES.nl worden meer dan 30.000 cruises aangeboden, variërend van fijne korte cruises tot wereldreizen en trans-Atlantische cruises. Ook voor riviercruises, familiecruises óf singlecruises is Dreamlines de juiste plek. Het enthousiaste team van Nederlandse cruise consultants is 365 dagen per jaar bereikbaar om de cruisevakanties tot in de puntjes te verzorgen! Dreamlines is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en geassocieerd lid van de Cruise Line International Association Netherlands (CLIA).

Visit our website

Map

Get directions

Physical address

Dreamlines Netherlands B.V., Haaksbergweg 75, Amsterdam, Netherlands.

Contact Us

The content on this page was created by Dreamlines Netherlands B.V.

This website helps visitors connect with providers of great New Zealand tourism experiences. It is not intended to give any assurance that any particular provider meets certain quality standards or legal obligations. Please contact this business for more information. See also: newzealand.com terms of use.