ALOTT Travel

Alott tilbyder danske unge muligheden for at opleve New Zealands skønhed ved enten at udforsker det på et Working Holiday, som del af en familie på en gård eller som praktikant i en professionel virksomhed. Fantastiske oplevelser i Hobitternes land.

Nous contacter

About

WORK AND TRAVEL med alt den support du kunne ønske dig.
Jobservice, 24 timers nødnummer, og et stort netværk. FARM ophold ved en venlig New Zealandsk værtsfamilie på landet og oplev livet på en rigtig gård. Vild med heste? Så er dette lige noget for dig!
PROFESSIONEL Praktikophold er tilgængelig i alle større byer i New Zealand. Lad os vide, hvad din skole kræver, og vi vil skræddersy en praktikplads efter netop dit ønske.
KIWI LOVER? Så kan vi placere dig i skønt naturbevarelsesprojekt, hvor du kan hjælpe den charmerende fugle - der ikke kan flyve!

Consulter notre site web

Carte

[getdirections]

Adresse postale

ALOTT Travel, Sankt Jorgens Gade 18, Sonderborg, Denmark.

Nous contacter

Le contenu sur cette page a été créé par ALOTT Travel

Ce site Web aide les visiteurs à entrer en contact avec les prestataires d'activités touristiques en Nouvelle-Zélande. Il n'a pas pour but de garantir qu'un prestataire en particulier respecte certaines normes de qualité ou obligations légales. Veuillez contacter directement l'entreprise pour obtenir de plus amples informations. Veuillez également consulter: newzealand.com Conditions d'utilisation.