ALOTT Travel

ALOTT tilbyder danske unge muligheden for at opleve New Zealands skønhed ved enten at udforske det på et Working Holiday, som del af en familie på en gård eller som praktikant i en professionel virksomhed. Fantastiske oplevelser i Hobittens land.

About

- WORK AND TRAVEL med al den support, du har brug for på din rejse.
Jobservice, 24 timers nødnummer, og et stort netværk.
- PRE PLACEMENT kend dit job før afrejse. F.eks. lønnede jobs i ski resorts eller erfaring på den sjove måde med arbejde i receptionen på vandrehjem.
- FARM ophold ved en venlig New Zealandsk værtsfamilie på landet og oplev livet på en rigtig gård. Vild med heste? Så er dette lige noget for dig!
- PROFESSIONEL Praktikophold er tilgængelig i alle større byer i New Zealand. Lad os vide, hvad din skole kræver og hvad du ønsker, og vi vil skræddersy en praktikplads til dig.
- KIWI BIRD LOVER? Så kan vi placere dig i skønt naturbevarelsesprojekt, hvor du kan hjælpe den charmerende fugle - der ikke kan flyve!

Consulter notre site web

Adresse postale

ALOTT Travel, Sankt Jorgens Gade 18, Sonderborg, Denmark.

Le contenu sur cette page a été créé par ALOTT Travel

Ce site Web aide les visiteurs à entrer en contact avec les prestataires d'activités touristiques en Nouvelle-Zélande. Il n'a pas pour but de garantir qu'un prestataire en particulier respecte certaines normes de qualité ou obligations légales. Veuillez contacter directement l'entreprise pour obtenir de plus amples informations. Veuillez également consulter: newzealand.com Conditions d'utilisation.