Singles downUnder

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen.

Nous contacter

About

De reisroutes van Singles downUnder Nieuw Zeeland zijn ontworpen voor individuele reizigers in de leeftijd van 30 en 59 jaar die graag in een kleine groep willen reizen. Een unieke, 27-dagen durende reis waarop onze inheemse gidsen u meenemen van het prachtige noorden naar het intrigerende zuiden. Van Auckland tot aan de definitieve bestemming Christchurch. Een route waarop u de meest markante en schilderachtige plekjes van Nieuw-Zeeland zult betreden. Waarop u ingewijd wordt in de geschiedenis en culturele gebruiken van de inheemse bevolking. Als enige reisorganisatie is het Singles downUnder gegund unieke en voor de meeste toeristen ontoegankelijke plekken te mogen betreden onder leiding van Maori deskundigen. Plaatsen die op geen enkele bekende reisroute worden beschreven noch toegankelijk zijn. Ervaringen die nog geen enkele toerist heeft mogen meemaken. Leer Nieuw Zeeland kennen door de ogen van de inheemse bevolking. Laat u onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van Nieuw Zeeland: het land dat wordt beschouwd als ‘eigendom van de goden.’

Consulter notre site web

Carte

[getdirections]

Adresse postale

Singles downUnder, Postbus 185, Loosdrecht, Noord-Holland, 1230 AD, Netherlands.

Aide langue

  Écrit Parlé
Dutch NO YES

Nous contacter

Le contenu sur cette page a été créé par Singles downUnder

Ce site Web aide les visiteurs à entrer en contact avec les prestataires d'activités touristiques en Nouvelle-Zélande. Il n'a pas pour but de garantir qu'un prestataire en particulier respecte certaines normes de qualité ou obligations légales. Veuillez contacter directement l'entreprise pour obtenir de plus amples informations. Veuillez également consulter: newzealand.com Conditions d'utilisation.