Walkabout Australia & New Zealand

Walkabout is specialistisch reisbureau en we bieden o.a. auto- en camper en groepsreizen aan in Nieuw Zeeland evenals compleet op maat samengestelde reizen.

Nous contacter

About

Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld. Zie voor meer informatie en een aantal voorbeeldreizen, autohuur, camperhuur, etc www.walkabout.nl

En savoir plus


Advies en planning van je reis
Het organiseren van een geslaagde reis op maat naar Australië of Nieuw Zeeland is complex en vraagt meestal tijdens het plannen om wat aanpassingen en uitleg. Wij kijken aandachtig naar je plannen en wensen en kunnen met onze adviezen een goed georganiseerde, realistische droomreis voor je maken. Om die reden kun je niet direct op deze site je vakantie of reis boeken. Voor een bestemming als Australië en Nieuw Zeeland loont het echt de moeite even wat meer tijd te nemen. Die tijd nemen we graag voor je!

Fermer

Consulter notre site web

Carte

[getdirections]

Adresse postale

Walkabout Australia & New Zealand, Laan van Meerdervoort 672, The Hague, Zuid-Holland, 2564 AL, Netherlands.

Aide langue

  Écrit Parlé
Dutch NO YES
Dutch YES YES

Nous contacter

Le contenu sur cette page a été créé par Walkabout Australia & New Zealand

Ce site Web aide les visiteurs à entrer en contact avec les prestataires d'activités touristiques en Nouvelle-Zélande. Il n'a pas pour but de garantir qu'un prestataire en particulier respecte certaines normes de qualité ou obligations légales. Veuillez contacter directement l'entreprise pour obtenir de plus amples informations. Veuillez également consulter: newzealand.com Conditions d'utilisation.